Bordi shkencor dhe bordi organizativ


Bordi Shkencor


1. Prof. dr. Romeo Hanxhari
2. Prof. dr. Ilira Sulo
3. Prof. dr. Sabri Laçi
4. Prof. dr. Sokol Axhemi
5. Prof.As.Jarle Lowe Sorensen
6. Prof. dr. Migena Leskoviku
7. Prof. dr. Pal Nikolli
8. Prof. dr. Skender Sala
9. Prof. dr. Dhimiter Doka
10. Prof. dr. Bilal Draçi
11. Prof. dr. Merita Dollma
Shpërnda lajmin:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *