Departamenti i Arkeologjisë dhe i Trashëgimisë Kulturore


Stafi Akademik

PROF. DR. IRIS POJANI (Përgjegjës i Departamentit)

PROF. DR. LORENC BEJKO
PROF.AS.DR. ARTAN PUTO
DR. EDLIRA ÇAUSHI
DR. ERINDA NDREÇKA
DR. ESMERALDA AGOLLI
MA. OGRI MANE

Shpërnda lajmin: