Category Archives: karriera

Ceremonia e certifikimit të studentëve pjesëmarrës në “Javën e Këshillimit të Karrierës”

Sot u mbajt ceremonia e certifikimit të studentëve pjesëmarrës në “Javën e Këshillimit të Karrierës”. Të pranishëm në ceremoni ishin dekani i Fakultetit prof.dr. Sabri Laçi, zv.dekanët dr. Elsa Skënderi Rakipllari dhe dr. Andi Pinari, si dhe Blerina Gega, përgjegjëse

FHF: Java e Këshillimit të Karrierës

Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë në datat 24-27 prill 2023, do të zhvillojë edicionin e dytë të JAVËS SË KËSHILLIMIT TË KARRIERËS. Lektorë të ftuar për të trajnuar studentët do të jenë ekspertë dhe profesionistë të spikatur, të cilët

Java e këshillimit të karrierës 2022 – edicioni 1

Java e Këshillimit të Karrierës, edicioni I, që u zhvillua nga data 24-29 prill 2022, trajtoi tema të ndryshme nga specialistë të mirëfilltë të të gjitha fushave, me qëllim përshtatjen më së miri të studentëve drejt tregut të punësimit. Lektorët