Category Archives: Projekte

AKKSHI: Thirrje për aplikime të përbashkëta kërkimore tekniko-shkencore mes Shqiperisë dhe Kosovës 2023-2025

🔔🔔🔔Agjencia Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit ka shpallur raundin e dytë të thirrjeve për aplikime të përbashkëta kërkimore, tekniko- shkencore, mes Shqiperisë dhe Kosovës 2023-2025, në fushat prioritare, si më poshtë: • Shkenca Sociale dhe Albanologjike; • Sisteme Informatike

ALPAsEU: Moduli i ri Jean Monnet që do të zbatohet në FHF

ALPAsEU është Moduli i ri Jean Monnet, i shpallur fitues në thirrjen ERASMUS-JMO-2022-MODULE, që do të zbatohet në FHF të UT-së nga grupi fitues, nën drejtimin e Prof. asoc. dr. Sonila PAPATHIMIU, Koordinatore e projektit. Moduli do të zhvillohet në

Marrëveshje financimi e Qendrës së Ekselencës Jean Monnet 2022-2025 “Europianizimi i Politikave Publike në Shqipëri”.

Me kënaqësi njoftojmë se midis EACEA dhe UT u nënshkrua me sukses marrëveshja e financimit të Qendrës së Ekselencës Jean Monnet 2022-2025 “Europianizimi i Politikave Publike në Shqipëri”. Kjo është qendra e parë e tillë e fituar nga Universiteti i

Departamenti i Gjeografisë në Ditën Ndërkombëtare të GIS

Në Ditën Ndërkombëtare të GIS, më 17 Nëntor 2021, Departamenti i Gjeografisë, nën kujdesin e Prof. Asoc. Dr. Sonila Xhafa dhe PhD. Enkela Begu, realizoi me sukses workshopin më temë “GIS in Geosciences. Geography students in action” . Një nga

Mbi Programin e ri “Horizon Europe 2021-2027” për Kërkimin Shkencor dhe Inovacionin

Në kuadër të Programit të ri Evropian “Horizon Europe 2021-2027” për Kërkimin Shkencor dhe Inovacionin, jane shpallur draft programet e punës së institucioneve dhe thirrjet e ardhshme 2021- 2022. Klikoni këtu për më shumë informacion…