Category Archives: Marreveshje bashkepunimi

Marrëveshje Bashkëpunimi midis FHF-së dhe Projektit “Aftësi për punë”

Prof. dr. Sabri LAÇI, Dekani i FHF-së dhe z. Fation DRAGOSHI, Menaxher i Projektit “Aftësi për punë”, nënshkruan Marrëveshjen e Bashkëpunimit midis dy subjekteve. Marrëveshja synon krijimin e marrëdhënieve të dobishme, mbi bazën e bashkëpunimin akademik, shkencor dhe kulturor, si

Memorandum Bashkëpunimi midis FHF-së dhe Muzeut Kombëtar të Përgjimeve “Shtëpia me gjethe”

Sot, Dekani i FHF-së (UT), Prof. Dr. Sabri LAÇI dhe Drejtoresha e Muzeut Kombëtar të Përgjimeve “Shtëpia me gjethe”, Dr. Etleva DEMOLLARI, nënshkruan sot, më datë 12.05.2022, Memorandumin e Bashkëpunimit midis dy institucioneve. Me këtë akt, palët formalizojnë fillimin e bashkëpunimit

Hapet thirrja për bursa në kuadër të programit Erasmus + për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Graz-it në Austri për semestrin e parë të vitit akademik 2021- 2022

Universiteti i Tiranës hap thirrjen për aplikime për bursa për mobilitete në Universitetin e Graz-it, në kuadër të programit Erasmus+, për studentët e UT-së për studime, për semestrin e parë të vitit akademik 2021-2022. https://www.uni-graz.at/de/ Llojet e mobilitetit përfshijnë: –

CleanScore finalizon financimin e abonimit në JSTOR për Universitetin e Tiranës

Në kuadër të projektit CleanScore (www.cleanscore.al), AADF (www.aadf.org) finalizoi financimin e një nismë të re nëpërmjet marrëveshjes së abonimit në JSTOR për Universitetin e Tiranës. JSTOR u krijua në 1994 nga William G. Bowen për t’i ardhur në ndihmë bibliotekave dhe botuesve akademikë që të kthenin

Hapet thirrja për aplikime për bursa për stafin me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës në Universitetin Perëndimor të Timisoarës në Rumani, për semestrin e dytë të vitit akademik 2020-2021

Në kuadër të programit Erasmus+ është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për stafin me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës në Universitetin Perëndimor të Timisoarës në Rumani për semestrin e dytë të vitit akademik 2020-2021. Për

Përshëndetja e Dekanit,  Prof. dr. Sabri LAÇI në ceremoninë e shpërndarjes së bursave të Fondacionit ALSAR për studentët e FHF-së, UT

I nderuar z. Saimir RUSHEKU, Drejtor Administrativ i Fondacionit ALSAR, Të nderuar pjesëmarrës nga fondacioni dhe FHF-ja, Të dashur studentë, Është viti i dytë radhazi, që Fondacioni ALSAR ofron bursa për studentët e FHF-së. Siç kishte premtuar Drejtori, këtë vit,