Category Archives: Marreveshje bashkepunimi

CleanScore finalizon financimin e abonimit në JSTOR për Universitetin e Tiranës

Në kuadër të projektit CleanScore (www.cleanscore.al), AADF (www.aadf.org) finalizoi financimin e një nismë të re nëpërmjet marrëveshjes së abonimit në JSTOR për Universitetin e Tiranës. JSTOR u krijua në 1994 nga William G. Bowen për t’i ardhur në ndihmë bibliotekave dhe botuesve akademikë që të kthenin

Hapet thirrja për aplikime për bursa për stafin me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës në Universitetin Perëndimor të Timisoarës në Rumani, për semestrin e dytë të vitit akademik 2020-2021

Në kuadër të programit Erasmus+ është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për stafin me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës në Universitetin Perëndimor të Timisoarës në Rumani për semestrin e dytë të vitit akademik 2020-2021. Për

Përshëndetja e Dekanit,  Prof. dr. Sabri LAÇI në ceremoninë e shpërndarjes së bursave të Fondacionit ALSAR për studentët e FHF-së, UT

I nderuar z. Saimir RUSHEKU, Drejtor Administrativ i Fondacionit ALSAR, Të nderuar pjesëmarrës nga fondacioni dhe FHF-ja, Të dashur studentë, Është viti i dytë radhazi, që Fondacioni ALSAR ofron bursa për studentët e FHF-së. Siç kishte premtuar Drejtori, këtë vit,

Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit ndërmjet FHF dhe QSPA

Më datë 11 shkurt 2021, Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë (FHF) dhe Qendra e Studimeve dhe Publikimeve për Arbëreshët (QSPA) nënshkruan një marrëveshje Bashkëpunimi, e cila fokusohet te kryerja e studimeve të përbashkëta mbi historinë dhe kulturën e komunitetit

Thirrje për aplikim për 50 bursa ekselence për studentët e ekselencës të FHF

Fondacioni “ALSAR” në vijimësi të zhvillimit të programit të akordimit të bursave të inkurajimit për studentët e ekselencës, duke vlerësuar marrëdhënien e suksesshme të bashkëpunimit me Fakultetin e Historisë dhe të Filologjisë, për vitin akademik 2020-2021 do të akordojë 50