Dekani

Misioni >> Historiku >> Organigrama >> Zv. Dekanët >> Administratori >> Biblioteka >>


 

sabri_laci

Prof. Dr. Sabri LAÇI

Dekan i Fakultetit të Historisë dhe i Filologjisë

 

Shpërnda lajmin: