Category Archives: Aktivitete

𝑫𝒆𝒑𝒂𝒓𝒕𝒂𝒎𝒆𝒏𝒕𝒊 𝒊 𝑮𝒋𝒆𝒐𝒈𝒓𝒂𝒇𝒊𝒔𝒆̈ 𝒐𝒓𝒈𝒂𝒏𝒊𝒛𝒐𝒊 𝒂𝒌𝒕𝒊𝒗𝒊𝒕𝒆𝒕𝒊𝒏 “𝑫𝒊𝒕𝒆̈𝒕 𝒆 𝑮𝒋𝒆𝒐𝒈𝒓𝒂𝒇𝒊𝒔𝒆̈ 𝟐𝟎𝟐𝟒”

👉 Departamenti i Gjeografisë, në këtë aktivitet traditë tashmë, pati nderin të mikpriste një ndër themeluesit e parë të Katedrës së Gjeografisë, Prof.Dr. Vasil Kristo, i cili mbajti një leksion të hapur për pedagogë, të ftuar dhe studentë, lidhur me

DGK promovon për gazetarët manualin me titull “Gazetaria”

U promovua sot në 𝑫𝒆𝒑𝒂𝒓𝒕𝒂𝒎𝒆𝒏𝒕𝒊𝒏 𝒆 𝑮𝒂𝒛𝒆𝒕𝒂𝒓𝒊𝒔𝒆̈ 𝒅𝒉𝒆 𝑲𝒐𝒎𝒖𝒏𝒊𝒌𝒊𝒎𝒊𝒕, 𝑭𝒂𝒌𝒖𝒍𝒕𝒆𝒕𝒊 𝑯𝒊𝒔𝒕𝒐𝒓𝒊-𝑭𝒊𝒍𝒐𝒍𝒐𝒈𝒋𝒊 manualin për gazetarët me titull„ “🅶🆉🅴🆃🆁🅸“ shkruar nga profesori i njohur gjerman i mediave, Stephan Russ-Mohl, në bashkëautorësi me Prof. as. Dr. Jonila Godole dhe Dr. Gren Gërguri nga

Hapet thirrja për pjesëmarrje në Shkollën Verore II të organizuar në kuadër të projektit Jean Monnet Module “ALPAsEU”

Në kuadër të Modulit Jean Monnet ALPAsEU organizohet Shkolla Verore “Vlerësimi social dhe ekonomik i Zonave të Mbrojtura në perspektivën e integrimit të Republikës së Shqipërisë në BE”. Në këtë Shkollë Verore, studentët do të kenë mundësi të njohin më

Departamenti i Historisë në zbatimin e projektit “EduGame” të financuar nga BE

Universiteti i Tiranës është përfshirë në proçesin e modernizimit të mësimdhënies përmes përdorimit të teknologjisë. Në mbështetje të këtij proçesi, Departamenti i Historisë është përfshirë në zbatimin e projektit “🅴🅳🆄🅶🅼🅴” të financuar nga BE, të koordinuar nga Universiteti i Kaunas-it

FHF organizon “Ditën botërore të librit dhe të drejtës së autorit”

Për të 16-tin vit rradhazi Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë organizon në datën 23 Prill “Ditën botërore të librit dhe të drejtës së autorit”. Në kuadër të kësaj dite do të ketë prezantime dhe referime nga autorë të ndryshëm, si

FHF dhe FGJH në “Panairin e Punës 2024”

Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë dhe Fakulteti i Gjuhëve të Huaja organizuan sot “Panairin e Punës 2024”. “Panairi”, tashmë në vitin e tretë të realizimit të tij, synoi t’u krijojë studentëve mundësitë dhe hapësirat e nevojshme për t’i njohur