FHF organizon “Ditën botërore të librit dhe të drejtës së autorit”


Për të 16-tin vit rradhazi Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë organizon në datën 23 Prill “Ditën botërore të librit dhe të drejtës së autorit”.

Në kuadër të kësaj dite do të ketë prezantime dhe referime nga autorë të ndryshëm, si dhe promovime të revistave dhe tryeza të rrumbullakëta diskutimi mbi tematika të rëndësishme.

 

Shpërnda lajmin: