FHF: Dita Botërore e Librit dhe e të Drejtës së Autorit


Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë organizon në 22 prill, 2022, edicionin e 14-të Ditës Botërore e Librit dhe e të Drejtës së Autorit. Klikoni këtu për programin e plotë


Shpërnda lajmin: