Category Archives: Njoftime

FHF: Lista e re e miratuar për bursat 2021-2022

Lajmërohen të gjithë studentët të cilët janë në pritje të bursës studentore të ndjekin hapat e mëposhtme: 1. Verifikoni emrin tuaj në listën e mëposhtme.  Nëse i përkisni listës plotësoni aplikimin sipas pikës 2. Nëse jo dhe keni aplikuar me të gjitha

FHF organizoi trajnimin “GEOBIZ – Mësimi i bazuar në probleme dhe i orientuar nga biznesi për të arritur ekselencë akademike në Gjeoinformatikë”

FHF organizoi në 27-28 Prill 2022 trajnimin e dytë në SIG (Sistemet e Informacionit Gjeografik), në kuadër të projektit “GEOBIZ – Mësimi i bazuar në probleme dhe i orientuar nga biznesi për të arritur ekselencë akademike në Gjeoinformatikë” i bashkëfinacuar

Takim bashkëpunimi ndërmjet Dekanit FHF, Prof. dr Sabri Laçi dhe Ambasadorit të Egjiptit në Tiranë Mohamed Heider

Dekani i Fakultetit Prof.dr. Sabri Laçi priti në një takim Ambasadorin i Egjiptit në Republikën e Shqipërisë, Mohamed Heider. Ata diskutuan mbi mundësitë e bashkëpunimit sidomos në fushën e historisë dhe lidhjeve të shumta midis dy vendeve. Në takim mori

Njoftim i Departamentit të Historisë për zhvillimin e praktikave mësimore në terren

Mbështetur në vendimin e Departamentit të Historisë dhe bazuar në planin mësimor, zhvillimi i praktikave mësimore në terren do të jetë nga data 30 maj – 5 qershor 2022. Plotësoni formën e mëposhtme për t’u bërë pjesë e praktikave mësimore.

Thirrje për aplikim për pjesëmarrje në Konferencën Shkencore Ndërkombëtare “Gjeografia dhe Zhvillimi 110 Vjet Shtet Shqiptar”

Tiranë, 16-17 Nëntor 2022 Departamenti i Gjeografisë i Universitetit të Tiranës organizon Konferencën Shkencore Ndërkombëtare me titull “Gjeografia dhe Zhvillimi: 110 vjet shtet shqiptar”. Shkenca e Gjeografisë, si në aspektin fizik, human apo regjional, ka një ndikim të rëndësishëm në

Ceremonia e certifikimit të studentëve pjesëmarrës në “Javën e Këshillimit të Karrierës”

Sot, më 17 maj 2022, u mbajt Ceremonia e certifikimit të studentëve pjesëmarrës në “Javën e Këshillimit të Karrierës”. Të pranishëm në këtë ceremoni qenë Zv/dekania për marrëdhëniet me studentët, Dr. Elsa Skënderi, Përgjegjësi i Departamentit të Gazetarisë dhe Komunikimit,