Category Archives: Njoftime

FHF: Botimi aktet e Forumit Studentor “Universiteti në kohën e pandemisë COVID-19; Sfida, problematika, zgjidhje”

Botim i Ri! Doli nga shtypi botimi Aktet e Forumit Studentor “Universiteti në kohën e pandemisë COVID-19; Sfida, problematika, zgjidhje” (FHF 2021). Ky vëllim është i pari i këtij lloji, që ka në fokus perspektivën e studentëve në lidhje sfidat

Shkolla verore e Gjuhës, Historisë dhe Civilizimit Bizantin: Trashëgimia Kulturore Bizantine dhe Pabizantine në Shqipëri

Shkolla verore e Gjuhës, Historisë dhe Civilizimit Bizantin organizohet nga Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë i Universitetit të Tiranës, nën kujdesin e Ambasadës së Greqisë në Tiranë dhe me mbështetje të Fondacionit Alexander S. Onassis dhe National Bank οf

Departamenti i Gazetarisë: Praktika e studentëve në RTSH

Trembëdhjetë studentë të Departamentit të Gazetarisë të Universitetit të Tiranës përfunduan praktikën në Radio Televizionin Shqiptar RTSH, mundësuar nga projekti i OSBE-së MediaNëFokus, i cili financohet nga Bashkimi Evropian. Përgjatë tre muajve, studentët e Gazetarisë kontribuuan në departamente të ndryshme

Marrëveshje mirëkuptimi midis KLGJ-së dhe FHF-së

Sot, në datën 30.06.2021, Këshilli i Lartë Gjyqësor dhe Departamenti i Gazetarisë dhe Komunikimit i Fakultetit të Histori-Filologjisë të Universitetit të Tiranës nënshkruan një Marrëveshje Mirëkuptimi, e cila do t’u mundësojë studentëve të vitit të tretë në kursin “Raportimi mbi

Konferencë mbi Drejtësinë Transitore me temën e Personave të Zhdukur

Universiteti i Tiranës në bashkëpunim me OSBE do të organizojë Konferencën 2021 mbi Drejtesinë Transitore, me temën e Personave të Zhdukur. Projekti për ndërtimin e kapaciteteve të institucioneve dhe profesionistëve shqiptarë në fushën e drejtësisë transitore përmes ngritjes së një Programi

Panair virtual lidhur me projektet për ngritje kapacitetesh në arsimin e lartë organizuar nga Zyrat Kombëtare Erasmus+ dhe EACEA

Klikoni këtu për më shumë informcion lidhur me projektet për ngritje kapacitetesh në arsimin e lartë organizuar nga Zyrat Kombëtare Erasmus+ dhe EACEA