Njoftim i Departamentit të Historisë për zhvillimin e praktikave mësimore në terren nga data 27 maj – 2 qershor 2024


Mbështetur në vendimin e Departamentit të Historisë dhe bazuar në planin mësimor, zhvillimi i praktikave mësimore në terren do të jetë nga data 27 maj – 2 qershor 2024. Plotësoni formën e mëposhtme për t’u bërë pjesë e praktikave mësimore (ose klikoni formën këtu).


Shpërnda lajmin: