Departamenti i Arkeologjisë dhe i Trashëgimisë Kulturore


Stafi Akademik

PROF. DR. LORENC BEJKO
PROF. DR. IRIS POJANI
PROF.AS.DR. ARTAN PUTO
DR. ESMERALDA AGOLLI
MA. OGRI MANE
MA. ERINDA NDREÇKA
MA. EDLIRA ÇAUSHI

Shpërnda lajmin: