Category Archives: Uncategorized

Njoftim për stafin akademik, ndihmes akademik dhe ai administrativ

Duke shpresur te jeni mire, bashke me familjaret, te afermit dhe miqte, me shpresen se situata sizmike po shkon drejt qetesimit, si dhe duke respektuar porosine e Rektorit te UT-se (paragrafi i fundit i urdherit), kerkoj qe stafi akademik, ndihmes

Vendim i Dekanatit për hapjen e një minisezoni para diplomimit

Forumit “Humanities” me regjisorët Rubert Budina dhe Kastriot Çipi

Ditën e Mërkurë në Fakultetin Histori-Filologji u zhvillua takimi i radhës i Forumit ‘Humanities’. Me regjisorët e ftuar, Rubert Budina dhe Kastriot Çipi dhe pjesëmarrjen aktive të pedagogëve dhe studenteve te fakultetit diskutimi u përqëndrua sidomos tek reagimi i mbi

Mbi zëvëndësimin e mësimit të datës 27.11.2017

Bazuar në Vendimin e Qeverisë të dt. 23 Nëntor 2017, zëvendësimi i mësimit të ditës së hënë, dt. 27.11.2017, nuk do të bëhet nesër, dt 02.12.2017, por në një ditë tjetër brenda këtij viti kalendarik. Më poshtë vendimi i Dekanit:

Departamenti i Gjeografisë

Katedra e Gjeografisë që ka funksionuar që prej themelimit të Fakultetit të Historisë dhe të Filologjisë, më vitin 1959. Profesorët e parë që kanë kontribuar në funksionimin e saj kanë qenë Prof. Pandi  Geco, Prof. Vasil  Naco, Prof. Mevlan  Kabo