Senati Akademik: Njoftime për kandidimin për anëtar të KIZ dhe për anëtar për Bordin e Administrimit


Njoftimi i Senatit Akademik  nr. 2828, datë 02.10.2020, “Për kandidimin për anëtar të KIZ të UT-së” kliko këtu…


Njoftimi i Senatit Akademik  nr. 2829, datë 02.10.2020, “Për fillimin e procedurave të kandidimit për Anëtar në Bordin e Administrimit të UT-së” kliko këtu…


 

Shpërnda lajmin:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *