Rregullorja për procedurën e provimeve online në UT për sezonin e dimrit të vitit akademik 2020-2021 dhe Udhëzimi për provimet dhe mënyrat e shlyerjes së detyrimeve akademike


Për Rregulloren e posaçme për procedurën e zhvillimit të provimeve online në Universitetin e Tiranës për sezonin e dimrit të vitit akademik 2020-2021 dhe Udhëzimin për provimet dhe mënyrat e tjera të shlyerjes së detyrimeve akademike klikoni këtu…


 

Shpërnda lajmin:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *