FHF: Datat e provimeve për sezonin e vjeshtës 2020-2021


Klikoni këtu për t’u informuar me datat e provimeve per sezonin e vjeshtës 2020-2021, për ciklin e parë Bachelor dhe të dytë Master


 

Shpërnda lajmin: