Njoftim për aplikimin e kartës së studentit


Njoftohen të gjithë studentët e Fakultetit të Historisë dhe të Filologjisë se aplikimi për kartë studenti do të fillojë në mjediset e Fakultetit nga dita e mërkurë, 1 shtator 2021. Për dy javët e para të shtatorit aplikimi do të mundësohet nga e hëna deri të mërkurë, nga ora 08:30-12:30.


 

Shpërnda lajmin: