Për shpalljen e ditës së mërkurë, datë 28.02.2024, ditë pushimi


Me porosi të Rektorit të UT-së, Prof. dr. Artan HOXHA, dita e mërkurë, datë 28.02.2024 do të jetë pushimi, për shkak të bllokimit të disa rrugëve, në kuadër të Samitit për Ukrainën dhe Ballkanin Perëndimor, që do të mbahet në Tiranë.

Mësimi dhe mbrojtja e diplomave do të zëvendësohen sipas agjendës së çdo njësie bazë, që do t’u bëhet me dije Zv/Dekanëve përgjegjës.


Shpërnda lajmin: