Nga workshop-i “Sfidat e reja të mësimdhënies së gjuhës shqipe dhe letërsisë përmes përdorimit të teknologjisë për brezin 2.0”


 

Nga workshop-i i organizuar nga Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë, datë 25 Mars 2023, për “Sfidat e reja të mësimdhënies së gjuhës shqipe dhe letërsisë përmes përdorimit të teknologjisë për brezin 2.0”, datë 25.03.20223. Ligjërues Akademik Sabri Hamiti, Prof. dr. Dhurata Shehri, Prof. as. dr. Anila Çepani dhe Erida Koleci.

 


 

Shpërnda lajmin: