FHF: Workshop “Sfidat e reja të mësimdhënies së gjuhës shqipe dhe letërsisë përmes përdorimit të teknologjisë për brezin 2.0”


Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë organizon Workshopin “Sfidat e reja të mësimdhënies së gjuhës shqipe dhe letërsisë përmes përdorimit të teknologjisë për brezin 2.0”, ditën e shtunë, datë 25.03.20223, ora 10:00, salla 210 (kati i dytë). Ligjërues Akademik Sabri Hamiti, Prof. dr. Dhurata Shehri, Prof. as. dr. Anila Çepani dhe Erida Koleci.

Ju mirëpresim!


Shpërnda lajmin: