Departamenti i Letërsisë FHF: Konferencë Shkencore “Letërsia shqipe dhe Natyra”

Departamenti i Letërsisë FHF organizon Konferencën Shkencore “Letërsia shqipe dhe Natyra”, salla “Conrad Adenauer”, datë 15 dhjetor, ora 9:00.

 

 

 

 

Shpërnda lajmin: