KZF UT: Lista e zgjedhësve e personelit akademik me kohë të plotë


Komisioni i Zgjedhjeve të Fakultetit të Historisë dhe të Filologjisë shpall listën e zgjedhësve e personelit akademik me kohë të plotë klikoni këtu…


 

Shpërnda lajmin: