Category Archives: Aktivitete

Departamenti i Edukimit Fizik dhe i Sporteve Universitare organizojnë “Kupa sportive 65 vjet UT”

Në kuadër të festimeve të vjetorit të UT-së, Departamenti i Edukimit Fizik dhe i Sporteve Universitare do të organizojë në datat , , Nëntor 2022, Ora 10:00, “Kupa sportive 65 vjet UT”, me përfshirjen e studentëve dhe stafit akademik nga

Thirrje për pjesëmarrje në Forumin Studentor III

Të dashur studentë! Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë (UT) zhvillon Forumi Studentor III me temë “Klubet studentore dhe jeta universitare”, më datë 16 dhjetor 2022. Synimi i këtij forumi është të prezantojë objektivat, fokusin e punës dhe nismat e deritanishme

Vijojnë regjistrimet në programin Master Profesional në Gazetarinë Investigative për vitin akademik 2022-2023

Departamenti i Gazetarisë dhe Komunikimit çel regjistrimet për studime në programin “Master profesional në Gazetari Investigative”. Ky program, në vitin e dytë tashmë, është projektuar t’u ofrojë studentëve një formim intelektual dhe profesional, duke parashtruar një shumëllojshmëri konceptuale dhe perspektive

FHF: Fillimi i vitit të ri akademik 2022-2023

Fillimi i vitit të ri akademik karakterizohet nga dinamika. Është një fillim i bukur dhe me emocione të përziera për shkak se studentët përgatiten për të nisur një rrugëtim të ri në të ardhmen e tyre. Fakulteti i Historisë dhe

FHF: Agjenda e aktiviteteve të javës së orientimit

E hënë, 17.10.2022 9:00   Takim i mirëseardhjes me Dekanin, zv/dekanët, përgjegjësit e departamenteve dhe pedagogët 10:30 Takim prezantues me laborantet e departamenteve për informacione të përgjithshme dhe për lëndët me zgjedhje 11:30 Takim prezantues me sekretarinë mësimore   E martë,

Departamenti i Gjeografisë në bashkëpunim me mësuesit e gjeografisë të AMU e AML, do të zhvillojnë workshop-in e dytë me datë 13 tetor 2022

Në vijueshmëri të workshop-it të zhvilluar me datë 03.06.2022, Departamenti i Gjeografisë të FHF, në UT, në bashkëpunim me mësuesit e gjeografisë të AMU e AML, do të zhvillojnë workshop-in e dytë me datë 13 tetor 2022, në ambientet e