Fakulteti i Historisë dhe të Filologjisë, organizoi më 18 dhjetor, një aktiviteteti festiv me rastin e festave të fundvitit


Nisma e një grupi studentësh nën drejtimin e Këshillit Studentor, që u realizua nën kujdesin e  zv/dekanes Dr. Elsa Skënderi dhe me mbështjen e Dekanatit, Administratës dhe zyrës së Këshillimit të Karrierëst së Fakultetit, pati në fokus dekorimin me elemente festive të mjediseve të fakultetit dhe përgatitjen e një programi me interpretime artistike nga studentët e talentuar të FHF-së.

Pedagogë e studentë të pranishëm, festuan nën ritmin e muzikës dhe trokitën gotat duke i uruar njëri-tjetrit një vit të ri të mbarë e plot suksese!


Shpërnda lajmin: