Zgjedhjet për autoritetet dhe organet drejtuese në UT


1) Platforma e kandidatit për Rektor i UT Artan HOXHA kliko këtu…

Axhenda e takimeve në FHF sipas departamenteve:

1. Ditë e enjte, datë 23.07.2020, salla “Conrad Adenhauer”,
(salla 313), ora 8.45

Departamenti i Gjeografisë

2. Ditë e enjte, datë 23.07.2020, ora 9.30, godina “Liria”

Departamenti i Historisë
Departamenti i Arkeologjisë e Trashëgimisë Kulturore
Departamenti i Gjuhësisë
Departamenti i Letërsisë

3. Ditë e premte, datë 24. 07. 2020, salla “Conrad
Adenhauer”, (salla 313)

Departamenti i Gazetarisë dhe i Komunikimit, ora 11.00


2) Platforma e kandidates për Rektor i UT  Kozeta SEVRANI kliko këtu…

Axhenda e takimeve në FHF:

22.07.2020 – 12:00 – 13:30


3) Platforma e kandidates për Rektor i UT Mimoza HAFIZI kliko këtu…


4) Posteri i Kandidatit për Anëtar i Senatit Akademik nga studentët Agred TAFAJ kliko këtu…


5) Posteri i Kandidates për Anëtare e Senatit Akademik nga studentët Aida PIRA kliko këtu…


6) Axhenda e takimeve i Kandidates për Anëtare e Senatit Akademik nga studentët Ina MERLIKA: 

Takimet do të zgjasin tre ditë dhe do të zhvillohen në platformën ZOOM me studentë të Fakulteteve të ndryshme si më poshtë:

20.07.2020 – 11:00 dhe 18:00
21.07.2020 – 11:00 dhe 18:00
22.07.2020 – 11:00 dhe 18:00


5) Platforma e Kandidates për Anëtare e Senatit Akademik nga studentët Paola VELIASI kliko këtu…


6) Platforma e Kandidates për Anëtare e Senatit Akademik nga studentët Sindi SAHITI kliko këtu…

27 Korrik 2020, ora 11:00, salla 324, takim me Kandidaten për Anëtare të Senatit Akademik nga studentët Sindi SAHITI


 

Shpërnda lajmin: