UT: Plani vjetor i veprimtarisë akademike dhe kerkimore shkencore 2020-2021


Plani i veprimtarisë akademike dhe kërkimore shkencore të Universitetit të Tiranës për vitin akademik 2020-2021, miratuar me Vendim Senati Akademik, nr. 26, datë 21.10.2020

Kliko këtu për planin e plotë…


 

Shpërnda lajmin: