RASH – Urdhër i përbashkët, nr. 4, datë 30 Shtator 2020 për ndryshim në Urdhërin 2 “Për miratimin e kalendarit për procedurat e aplikimit dhe regjistrimit të ciklit të parë dhe të dytë”

Urdhër i përbashkët – Nr.2 datë 02/07/2020

Udhëzimi nr.10 datë 15.05.2019 — Pranimet në IAL


 

Shpërnda lajmin:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *