Njoftim i Departamentit të Historisë për zhvillimin e praktikave mësimore në terren


Mbështetur në vendimin e Departamentit të Historisë dhe bazuar në planin mësimor, zhvillimi i praktikave mësimore në terren do të jetë nga data 30 maj – 5 qershor 2022. Plotësoni formën e mëposhtme për t’u bërë pjesë e praktikave mësimore.


Shpërnda lajmin: