Njoftim administrativ për procesin e arkëtimit të të ardhurave nga tarifat e shkollimit, viti akademik 2023-2024


Për të realizuar me efektivitet procesin e arkëtimit të të ardhurave nga tarifat e shkollimit, për vitin akademik 2023-2024, ju rikujtojmë edhe një herë sqarimet sipas linkut këtu…

Për mandatet për kryerjen e pagesës sipas ciklit dhe vitit përkatës klikoni këtu…


 

Shpërnda lajmin: