Lista e studentëve për ciklin e dytë Master që përfitojnë ulje 50% nga tarifa e shkollimit për vitin akademik 2023-2024


Kliko këtu për listën e studentëve për ciklin e dytë Master që përfitojnë përjashtim 50% nga tarifa e shkollimit për vitin akademik.

Kliko më poshtë për:

Mandatet për kryerjen e pagesës së tarifës së shkollimit sipas ciklit dhe vitit përkatës


 

Shpërnda lajmin: