Ministria e Shëndetësisë: Për marrjen e masave për parandalimin e infeksionit COVID-19

 


Klikoni këtu për Urdhrin nr. 561, datë 23.12.2021, të Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale “Për marrjen e masave për parandalimin e infeksionit COVID-19, për punonjësit e administratës publike”.


 

Shpërnda lajmin: