Forumi studentor organizon “Universiteti në kohën e pandemisë COVID-19: sfida, problematika, zgjidhje”

Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë njofton se me datë 14 maj 2021, ora 10:00 (godina “Liria”) do të mbahet Forumin Studentor me temë  “Universiteti në kohën e pandemisë COVID-19: sfida, problematika, zgjidhje”. Ky aktivitet synon të sjellë në vëmendje perspektivën e studentëve për përvojat e tyre akademike dhe sociale dhe mënyrën se si institucionet e arsimit të lartë mund t’iu bëjnë ballë në mënyrë të efektshme problematikave dhe sfidave, me të cilat janë përballur që prej fillimit të pandemisë.

Forumi do të zhivllohet në përputhje me protokollin e masave anticovid.

Shpërnda lajmin:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *