KIZ UT: Vendimi nr.2 dhe nr.3, datë 1.3.2021 “Për ngritjen e Komisioneve të Zgjedhjeve në njësitë e UT-së”


Për Vendimin nr.2 dhe Vendimin nr.3, datë 1.3.2021 “Për ngritjen e Komisioneve të Zgjedhjeve në njësitë e UT-së dhe fillimin e procesit të vetëkandidimit për anëtarë të tyre” klikoni këtu…


 

Shpërnda lajmin:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *