FHF: Ditët e informimit të maturantëve 2021


Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë do të organizojë në Platformën Zoom “Ditët e informimit të maturantëve 2021” sipas kalendarit të mëposhtëm. Ftohen nxënësit maturantë të kenë mundësi të njihen me programet e studimit që do të ofrohen në vitin akademik 2021-2022 nga Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë, UT.

Datë 24.03.2021, 14:00 (+1 GMT) Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë

https://us05web.zoom.us/j/85051352291?pwd=SDY2NFpjL29IdkI3bGpsOWRIZGN5QT09
Meeting ID: 850 5135 2291
Passcode: 9MCS2F

—————————–

Datë 25.03.2021, ora  14:00 (+1 GMT) UT, Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë – Departamenti i Arkeologjisë
https://us05web.zoom.us/j/87043042090?pwd=NXlPekhUNTNzTjBKb1NIQk9xb1RBdz09
Meeting ID: 870 4304 2090
Passcode: 5UzkA7

—————————–

Datë 26.03.2021, ora  14:00 (+1 GMT) UT, Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë – Departamenti i Gazetarisë
https://us05web.zoom.us/j/81631257747?pwd=Ujd0WURRV2RuUVdUZDdxdC9XNytadz09
Meeting ID: 816 3125 7747
Passcode: d24i3h

—————————–

 

Datë 29.03.2021, ora  14:00 (+1 GMT) UT, Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë – Departamenti i Gjeografisë
https://us05web.zoom.us/j/82041809456?pwd=b3VXMzVuTFFielV4b3JEV2V6WUErdz09
Meeting ID: 820 4180 9456
Passcode: N9p7Hz

—————————–

Datë 30.03.2021, ora  14:00 (+1 GMT) UT, Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë – Departamenti i Gjuhës dhe i Letërsisë
https://us05web.zoom.us/j/84273397869?pwd=UGgxL0ljNUVZVDdEM3RHd09mSHVEQT09
Meeting ID: 842 7339 7869
Passcode: EKGA7W

—————————–

Datë  31.03.2021, ora  14:00 (+1 GMT) UT, Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë – Departamenti i Historisë
https://us05web.zoom.us/j/86880930079?pwd=cGRVeWlubW9BUSt5T2pGVUt4eVJnQT09
Meeting ID: 868 8093 0079
Passcode: n1TB8x


 

Shpërnda lajmin: