Zyra e Cilësisë dhe e Këshillimit të Karrierës FHF: Anketë për ish-studentët


Të dashur ish-studentë!

Çdo vit, Zyra e Cilësisë dhe e Këshillimit të Karrierës e Fakultetit të Historisë dhe të Filologjisë, do të kryejë një anketë të të diplomuarve të fakultetit tonë. Qëllimi i kësaj ankete është për të mësuar më shumë rreth përvojës suaj në tregun e punës dhe për të qenë të përditësuar rreth statusit tuaj të punësimit.

Do t’ju luteshim të na kushtonit pak minuta nga koha juaj! Klikoni këtu dhe ndiqni hapat udhëzues.

Ju sigurojmë që informacioni që do të jepni do të mbetet konfidencial.

Falënderimet tona më të sinqerta për bashkëpunimin tuaj!


 

Shpërnda lajmin: