Njoftim për testin ndërkombetar të gjuhës angleze TOEIC L&R dhe Toefl ITP


Universiteti Tiranes, njofton te gjithe studentet qe ne daten 27 Qershor 2020, zhvillohet testi nderkombetar i gjuhes Angleze: TOEIC L&R dhe Toefl ITP

ETS dhe UT kane nje marreveshje bashkepunimi, sipas se ciles Godina Liria, ne Q. Studenti eshte Authorized Test Center

Lista e testeve te gjuheve te akredituara nga: CEFRL dhe MAS kliko këtu për njoftimin e plotë…


Shpërnda lajmin: