Njoftim për prindërit


Me porosi të Dekanit dhe bazuar në informacionin e Ministres së Arsimit, nisur nga vendimi i fundit për ndërprerjen e procesit mësimor nga data 24 – 26 janar 2022, për shkak të kushteve të vështira atmosferike, nisur dhe nga eksperiencat e mëparshme ku me vendim të Këshillit të Ministrave, njëri nga prindërit me femijë të mitur lejohet të qendrojë në shtëpi, pa pasoja administrative dhe financiare.

Orët e mësimit të zëvendësohen brenda semestrit të parë.


Shpërnda lajmin: