Njoftim për kartën e studentit


Njoftojmë studentët e programit Bachelor, Master Profesional  dhe Master Shkencor, drejtimi Gjuhë Letersi, se ditën e Hënë  datë 27.05.2019, ora 09:00-16:00 pranë ambjenteve të FHF- së në zyrën e Arkeologjisë dhe Trashëgimisë Kulturore, përballë zyrës së masterave  kati i parë, fillojnë procedurat e pajisjes me Kartën e Studentit.

Studentët e programit Bachelor Gjuhë Letërsi, si dhe studentet e masterit MP dhe MSH,  do të paraqiten në këtë zyrë, ku do të fillojnë veprimet për kryerjen e kësaj proçedure sipas grafikut të mëposhtëm.

E Hënë, 27.05.2019, ora 09:00-16:00 Viti i parë Bachelor

E Martë, 28.05.2019, ora 09:00-16:00  Viti i parë MP, MSH

E Mërkurë, 29.05.2019, ora 09:00-16:00  Viti i dytë Bachelor

E Enjte, 30.05.2019, ora 09:00-16:00 Viti i dytë MP, MSH

E Premte, 31.05.2019, ora 09:00-16:00  Viti i tretë Bachelor

 

Shpërnda lajmin: