FHF: Lista e kandidatëve për Këshillin Studentor të Fakultetit


Lista e kandidatëve për Këshillin Studentor të Fakultetit të Historisë dhe të Filologjisë, UT si më poshtë:

1. Desada Myftar Xhetani – Viti: 1, Bachelor
2. Eduart Ramiz Bardhi – Viti: 1, Bachelor
3. Flavio Fatmir Biçaku – Viti: 3, Bachelor
4. Gentjan Midir Tufa – Viti; 3, Bachelor
5. Ina Ervis Hysa – Viti: 2, Master
6. Leonard Besnik Gjeta – Viti: 1, Master
7. Liljana Faik Myrtaj – Viti: 2, Bachelor
8. Loreta Mhill Koleci – Viti: 3, Bachelor
9. Olta Sinan Kazhani – Viti: 2, Master Profesional
10. Sulo Ruzhdi Zenelaj – Viti: 1, Master Profesional


 

Shpërnda lajmin: