Njoftim mbi punën e stafit ndihmës akademik gjatë periudhës dhjetor 2020 – janar 2021


Për urdhërin e plotë të Dekanit të Fakultetit të Historisë dhe të Filologjisë, Prof. dr. Sabri Laçi mbi organizimin e punës së stafit ndihmës akademik klikoni këtu…


 

Shpërnda lajmin:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *