Lista e studentëve me mesatare 9-10 që perjashtohen nga pagesa e tarifës dhe përfitojnë bursë


Studentët e mëposhtëm duhet të sjellin një kopje të celjes së llogarisë në Alpha Bank dhe një fotokopje të kartës së identitetit pranë Informacionit te FHF.

Nr. Emër Mbiemër Dega Viti
1 Elda Sollaku Histori II
2 Tina Korcari Histori II
3 Aleksandra Kreku Histori III
4 Ana Gjoka Histori III
5 Blerina Doda Histori III
6 Dhoksena Qoku Histori III
7 Eglantina Sillo Histori III
8 Florie Axhami Histori III
9 Gerla Kotka Histori I
10 Vasiana Nune Histori I
11 Erikson Nikolli Arkeologji II
12 Flora Marolli Arkeologji III
13 Arlinda Laçi Gjeografi I
14 Klevisa Rrumbullaku Gjeografi II
15 Mariglen Cekani Gjeografi II
16 Romina Halili Gjeografi II
17 Neshadije Nerguti Gjeografi III
18 Rrushe Hallaçi Gjeografi III
19 Uendi Kazazi Gjeografi III
20 Stefani Pina Gjuhë-letërsi I
21 Begeza Gërbi Gjuhë-letërsi I
22 Hajdine Kryemadhi Gjuhë-letërsi I
23 Leonora Pula Gjuhë-letërsi I
24 Joli Lamaj Gjuhë-letërsi I
25 Bruna Krasnaj Gjuhë-letërsi I
26 Arjela Shehu Gjuhë-letërsi II
27 Egli Bogdani Gjuhë-letërsi II
28 Eqerem Torra Gjuhë-letërsi II
29 Eriseld Hidri Gjuhë-letërsi II
30 Ermona Metaj Gjuhë-letërsi II
31 Hasime Pashaj Gjuhë-letërsi II
32 Saniela Balliu Gjuhë-letërsi II
33 Sashenka Hoxha Gjuhë-letërsi II
34 Suada Dule Gjuhë-letërsi II
35 Tote Hazizaj Gjuhë-letërsi II
36 Adelajda Mebelli Gjuhë-letërsi III
37 Anjela Velia Gjuhë-letërsi III
38 Ariela Dema Gjuhë-letërsi III
39 Fluturina Nurçe Gjuhë-letërsi III
40 Ledio Hala Gjuhë-letërsi III
41 Maria Miho Gjuhë-letërsi III
42 Matilda Bako Gjuhë-letërsi III
43 Ndue Perkola Gjuhë-letërsi III
44 Ardit Toca Gazetari III
45 Elsada Dedaj Gazetari III
46 Bora Lapraku Gazetari III
47 Theodhora Mucollari Gazetari II
48 Vitore Deda Gazetari II
49 Igis Nurja Gazetari II
50 Paola Serjanaj Gazetari II
51 Marsela Shytia Gazetari II
52 Sindi Sahiti Gazetari I
53 Dea Kozma Gazetari I
54 Klodjana Agaj Gazetari I
55 Aneida Duka Gazetari I
56 Ersila Bruci Gazetari I
57 Drisela Mrishaj Gazetari I
58 Klevisa Gjika Gazetari I
59 Kristina Hasa Gazetari I
60 Ardita Zefi Gazetari I
61 Olta Idrizi Arkeologji I
62 Arber Jolldashi Arkeologji I
63 Ana Paci Arkeologji I
64 Enxhi Cingo Arkeologji II
65 Halil Braho Arkeologji II
66 Keisi Nacemadhi Arkeologji II
67 Amra Minaj Arkeologji II
68 Renuar Mance Arkeologji II
69 Rigels Pashako Arkeologji II
70 Erestina Ndoka Arkeologji II
71 Taip Kaca Arkeologji II
72 Briselda Omeni Arkeologji III
73 Daniela Ferko Arkeologji III
74 Agi Kojku Arkeologji III
75 Ana Shenjatri Arkeologji III
76 Marime Gjoka Arkeologji III
Shpërnda lajmin: