Lista e studentëve që përfitojnë bursë si studentë me rezultate të larta për vitin akademik 2022-2023


Lajmërohen të gjithë studentët (me rezultate të larta) të cilët janë në pritje të bursës studentore të ndjekin hapat e mëposhtme:

1. Verifikoni emrin tuaj në listë.  Nëse i përkisni listës plotësoni aplikimin sipas pikës 2. (Studentët me rezultate të larta të cilët nuk janë në këtë listë u është trashëguar numri i llogarisë nga viti i mëparshëm dhe janë paguar për periudhën 15 Tetor – Dhjetor 2022).

2. Plotësoni dhe dërgoni të dhënat e llogarisë suaj bankare duke plotësuar formën këtu. Llogaria bankare është e detyrueshme të jete aktive vetëm në OTP ose Alpha Bank. Para se të dërgoni të dhënat bankare në këtë formë ju lutemi verifikoni edhe njëherë saktësinë në mënyrë që të mos e nisni gabim. (çdo karakter IBAN dhe CIF të perputhet me të dhënat qe keni marrë nga banka).

 
Nr Emer Atesi Mbiemer Dega Viti
1 Fjorela Afrim Çelo Histori I
2 Arvenita Afrim Beja Gazetari dhe Komunikim I
3 Eneda Pëllumb Nozlli Gjuhë – Letërsi I
4 Sabina Përparim Nika Gazetari dhe Komunikim I
5 Ersa Besnik Skifteri Gjuhë – Letërsi I
6 Lusila Lutfi Sina Gjuhë – Letërsi I
7 Jona Saimir Cenameri Gazetari dhe Komunikim I
8 Stefani Andrea Stefani Arkeologji I
9 Kejsi Alket Leka Gazetari dhe Komunikim I
10 Xhesiana Gëzim Muka Gazetari dhe Komunikim I
11 Ergisa Pullumb Sinani Gjuhë – Letërsi I
12 Gea Spiro Nika Arkeologji I
13 Emira Rushit Musallari Gjuhë – Letërsi I
14 Natalia Nesti Qirjo Arkeologji I
15 Fiorela Trimi Laraku Gazetari dhe Komunikim I
16 Emanuela Xhevdet Dida Gazetari dhe Komunikim I
17 Luisa Flamur Bardhoshi Gazetari dhe Komunikim I
18 Benilda Bedri Rexhaj Gjuhë – Letërsi I
19 Orgita Tahir Shahini Gjuhë – Letërsi I
20 Desada Myftar Xhetani Gjuhë-letërsi II
21 Ena Vaid Spahiu Gjuhë-letërsi II
22 Eduart Ramiz Bardhi Gjuhë-letërsi II
23 Rosela Rasim Kaja Gjuhë-letërsi II
24 Klarisa Sokol Hate Gjuhë-letërsi II
25 Ledia Lavdërim Aga Gjuhë-letërsi II
26 Migiana Bashkim Sallaku Gjuhë-letërsi II
27 Xhoana Hajdar Tema Gjuhë-letërsi II
28 Armando Sadik Turtulli Gjeografi  II
29 Rovena Olsi Kallço Gazetari II
30 Elmira Fatbardh Alushaj Arkeologji II
31 Daniel  Agim  Fetau Histori II
32 Enxhi Etem Braka Histori II
33 Klea Luan Steli Zalla Histori II
34 Xhenison Altin Doda Histori II
35 Vito Edmond Xhiku Gjuhë-letërsi III
36 Dajana Defrim Lita Gjeografi  III
37 Kristina Zydi Skura Gjeografi  III
38 Stiljana Nexhip Skënderaj Gazetari III
39 Gurjola  Mustafa Tare Gazetari III
40 Aristotel Aurel Voda Histori III
41 Behie Kastriot Toska Histori III
42 Gerald Ilia Buda Histori III
43 Rakela Krenar Lilaj Histori III

Për çdo paqartësi kontaktoni: financa@fhf.edu.al 

Ju faleminderit!

Shpërnda lajmin: