Hapet thirrja për aplikim për studentët e Universitetit të Tiranës për të marrë pjesë në Konferencën e 10të Studentore të UNICA me temë “Transforming Your University in the post COVID-19 age”


Hapet thirrja për aplikim për studentët e Universitetit të Tiranës për të marrë pjesë në Konferencën e 10të Studentore të UNICA me temë “Transforming Your University in the post COVID-19 age” në datat 18 –21 Korrik 2021!
Kjo Konferencë organizohet në Universitetin Nova de Lisboa në Portugali.

http://www.unica-network.eu/event/unica-student-conference-2021

Ftohen të aplikojnë:
Studentë e vitit të tretë bachelor;
Studentët e nivelit Master;
Studentët Ph.D.

Akomodimi dhe drekat gjatë Konferencës do të mbulohen nga Universiteti Nova de Lisboa.

Universiteti i Tiranës do të mbulojë kostot e udhëtimit.

Për me shumë informacion klikoni këtu…


 

Shpërnda lajmin:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *