Gëzuar 7 Marsin të dashur kolege dhe kolegë


Gëzuar 7 Marsin, të dashur kolege dhe kolegë!
Suksese në përmbushjen e misionit fisnik të edukimit të brezit të ri!
Respekt për secilin prej jush!
Sinqerisht,
S. Laçi

Shpërnda lajmin:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *