Ftesë në seminarin e 1-rë të CIUT mbi gjuhën dhe kulturën kineze


Më datë 14 nëntor 2022, ora 10:00 në sallën Aula Magna, në Godinen Liria do të zhvillohet seminari i parë i CIUT, mbi gjuhen dhe kulturen kineze. Klikoni këtu për shumë detaje


 

Shpërnda lajmin: