Forumi Studentor me temë: “Klubet studentore dhe jeta universitare”


FHF ka nderin dhe kënaqësinë e veçantë t’ju ftojë në Forumin Studentor (III) me temë “Klubet studentore dhe jeta universitare”. Datë 16 dhjetor 2022, ora 9:30, Salla 210! Për më shumë informacion klikoni këtu…


 

Shpërnda lajmin: