Departamenti i Edukimit Fizik dhe i Sporteve Universitare organizojnë “Kupa sportive 65 vjet UT”


📍 Në kuadër të festimeve të 6⃣5⃣ vjetorit të UT-së, Departamenti i Edukimit Fizik dhe i Sporteve Universitare do të organizojë në datat 2⃣2⃣, 2⃣3⃣, 2⃣4⃣ Nëntor 2022, Ora 10:00, “🏆Kupa sportive 65 vjet UT”, me përfshirjen e studentëve dhe stafit akademik nga 6 fakultetet e UT.

Disiplinat sportive janë:
🏐 Volejboll femra midis studentëve.
🏐 Volejboll meshkuj midis studentëve.
🏀 Basketboll meshkuj midis stafit akademik të UT- së.
Pedagogët përgjegjës për Fakultetin e Historisë dhe të Filologjisë janë:
📌Marlind Pelushi 0682038553

📌Mimoza Frasheri 0682270217


Shpërnda lajmin: