Nga aktiviteti “Kupa Sportive 65 vjet UT”


📍 Universiteti i Tiranës në bashkëpunim me Departamentin e Edukimit Fizik dhe Sporteve Universitare, organizoi “🏐🏆🏀 Sportive 65 vjet UT” me rastin e përvjetorit të themelimit të Universiteti të Tiranës. Studentë si dhe stafi akademik nga 6 fakultete të ndryshme të Tiranës iu bashkuan aktiviteteve sportive në disiplinën e volejbollit dhe basketbollit. Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë u përfaqësuar me tre ekipe përkatësisht në volejboll 🏐 femra midis studentëve, volejboll 🏐 meshkuj midis studentëve dhe basketboll ⛹‍♂ meshkuj midis stafit akademik të FHF- së.


 

Shpërnda lajmin: